Сидеров откри кампанията си в Москва

Нели Чолашка 25 април 2014 в 14:15 19900 84

Волен Сидеров и Борис Волинов.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров избра ексцентрично място за откриване на кампанията за изборите за Европейски парламент - Москва.

В Москва водачът на листата на АТАКА за евроизборите Волен Сидеров беше награден с руския орден „Звезда Отечества”, съобщи пресцентърът на партията.

Отличието връчил космонавтът и два пъти герой на Съветския съюз Борис Волинов.

„За мен, като български политик, е голяма чест да получа ордена „Звезда Отечества”. Всъщност, с това събитие аз откривам кампанията на нашата партия "Атака" за евроизборите. България ще изпрати 17 депутати в Европарламента.

Аз и моите двама колеги Десислав Чуколов и Магдалена Ташева водим листата на нашата партия и ще бъдем гласа на тези българи, които смятат, че ЕС е структура, която трябва да се промени или да се разтури, казал Сидеров, след като получил ордена.

Той обяснил още на руснаците, че "Атака" е на мнение, че днес ЕС е марионетка на САЩ и на това трябва да се сложи край.

"Ние смятаме, че България трябва да е неутрална във военно отношение и да не членува в НАТО. Убедени сме, че България и Европа трябва да развиват приятелски културни и икономически отношения с Русия, а не да враждуват с нея", заявил още националистът в Москва.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!