Сидеров, Чуколов и Ташева водят листата на "Атака". В Брюксел ще борят гей браковете

Нели Чолашка 22 април 2014 в 12:42 7359 30

Волен Сидеров може и да отиде в Брюксел, ако спечели място.

Очаквано лидерът на "Атака" Волен Сидеров оглави листата на партията за евроизборите. Той внесе днес листата в ЦИК и чак сега обяви състава й.

Нито в челните места, нито в по-задните фигурира близката до сърцето му атакистка Деница Гаджева.

След Сидеров в листата са Десислав Чуколов, Магдалена Ташева, проф. Станислав Станилов, Павел Шопов и др.

"Имаме листа, съставена от партийни активисти. Без външни хора, без всякакви други елементи, които могат да внесат нещо чуждо, различно. Идеята е, че атакиста е най-точният, най-добър боец, независимо дали бойното поле е София или Брюксел", обясни лидерът на "Атака".

Националистът уточни, че партията му ще се бори за две или три места. На въпрос дали ще отиде в Брюксел след евроизборите той отговори: "Битката ще покаже".

"Атака" ще изненада на изборите, както Емил Костадинов изненада Франция в 90-тата минута, обяви Сидеров в интервю за "Пик".

Ако стигне до Европарламента, той ще се бори срещу разрешаването на гей браковете и кръвосмешенията, както и срещу зависимостта на Европа от САЩ.

По думите му влизането на "Атака" в Европейския парламент е задължително, защото иначе няма да бъде чут гласа на голямо количество българи, които не са съгласни с евро-гей-ценности, а искат християнски православни ценности.

Той прогнозира, че в този Европарламент ще влязат много националистически и антиглобалистки партии.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!