"Пребиха наша кандидатка за кмет, защото не е от ДПС"

ОFFNews 08 октомври 2015 в 20:59 8054 12

Илиана Раева.

"Днес, в ранния следобед, докато е била с приятелка в предизборния щаб на ПП "Обединена България" в с. Яким Груево, общ. Исперих, кандидатката за кмет на селото от партията ни – Анифе Мехмед, е била нападната от внезапно нахлули мъже. Анифе Мехмед е бита, влачена по площада на селото, дрехите ѝ са разкъсани, като зверщината и унижението над тази беззащитна жена са провокирани единствено и само от това, че се явява като кандидат за кмет от партия различна от ДПС".

Това написа председателката на партията Илиана Раева в писмо до медиите и на своя личен профил във Фейсбук.

"Приятелката ѝ е припаднала в началото на нападението, а партийния предизборен щаб, обзавеждането и инвентара, са потрошени", допълва тя.

Раева се възмущава, че от ДПС си позволяват да разрешават политическите си аргументи чрез "бруталност, жестокост и издевателства, при това срещу беззащитна жена".

"Вярвам, че жителите в Исперих и региона няма да се подадат на тази грозна провокация. Знам, че това изстъпление няма да ги уплаши, а ще ги сплоти още повече! Убедена съм също така, че те ще запазят спокойствие и като достойни граждани няма да реагират по начин, който да наруши общественото спокойствие и ред", завършва думите си тя.

От ДПС не са излезли все още с отговор на обвиненията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!