Миков: Изборите ще дадат импулс за цялостна промяна в България

OFFNews 12 октомври 2015 в 14:14 1827 0

„България има нужда от цялостна промяна на политическата обстановка. Тя зависи само от хората. Местните избори трябва да дадат импулс за тази промяна в страната“.

Това заяви председателят на БСП Михаил Миков в Стралджа.

По думите му сегашното управление е това, което е вдигнало данъците на най-бедните, увеличило е възрастта за пенсиониране, прехвърлило е част от определените за обществените училища средства към частните, разделило е здравеопазването на такова за социално значими хора и такова за хора, които могат да чакат, изтеглило е 16 млрд. външен дълг, който "и децата ни ще връщат".

Той беше категоричен, че "навсякъде трябва да има нормални условия на живот".

Според него на предстоящите избори българските граждани ще изберат "дали да продължи тази политика или да се осъществи промяна".

Миков каза още, че „местното самоуправление в Стралжда е гордост за БСП и образец за много наши кметове”. Според него местния кандидат-кмет на партията Митко Андонов и листата за общински съветници "са доказали, че работят за хората със свършеното до момента".

„Изграждането на Стралджа няма да спре", заяви кандидатът на левицата за пореден мандат като кмет на Стралджа Митко Андонов.

Той заяви, че подкрепя пенсионерските клубове, защото те дават възможност на хората да намират подкрепа и да контактуват. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!