Кандидат на РБ за общински съветник се извини за гаф с плакати

OFFNews 08 октомври 2015 в 19:14 6962 2

Любомир Добрев пред таблото на "Арт Мелпомена". Снимка: OFFNews

Живко Табаков, кандидат за общински съветник в Бургас от Реформаторския блок, се свърза с редакцията на OFFNews.bg, за да се извини за неуместно поставени плакати с лика му.

По-рано днес ви разказахме за Любомир Добрев, който се възмущава, като вижда как поредният плакат на кандидат за местната власт в Бургас е залепен върху афишите за театралните постановки. Добрев, който е създател на културната институция „Арт Мелпомена“, ползва таблото, за да информира гражданите и гостите на града за предстоящите постановки, които организират. Недоволството на Любомир Добрев е още по-силно, защото от институцията заплащат за това табло, а от няколко дни насам, всяка сутрин то осъмва с лика на някой местен политик. Днес това е бил Живко Табаков, кандидат за общински съветник от Реформаторския блок, а вчера - Иван Тагавов от „България без цензура“

Сутринта разговарях с г-н Добрев и му поднесох моите извинения. Съжалявам, че това се е случило - първо при г-н Добрев, второ - като цяло.  Това е нещо, с което аз не мога да се примиря и да се съглася. Смятам, че политиците трябва да уважават културата и да помагат за нейното развитие, коментира пред OFFNews.bg Живко Табаков.

Табаков уточни, че в конкретния случай става дума за грешка на фирмата, която е наета да лепи плакатите.

Разпоредили сме да бъдат свалени всички плакати, поставени на непозволени места, каза още общинският председател на ДБГ и кандидат за местния парламент в Бургас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!