Кандидат-кметът на "Движение 21" в Пловдив Катя Кръстева откри приемна

OFFNews 12 октомври 2015 в 16:32 2643 0

Кандидатът за кмет на район „Централен“ в Пловдив от „Движение 21” Катя Кръстева официално откри своята приемна в града под тепетата.

Офисът се намира на адрес ул. ''Георги Измирлиев'' №10. До края на предизборната кампания на 23 октомври приемната ще работи всеки ден без изключение. Там пловдивчани ще могат лично да се срещнат с Кръстева и кандидатите за общински съветници и да коментират с тях своите проблеми.

Кандидатите от партията на Татяна Дончева откриха своя предизборен щаб с изпровизирана баскетболна среща. „Ще играем своята отборна игра по правилата на хората от квартала. Ще се стараем да оправдаем тяхното доверие и аз лично като кмет поемам отговорността пред цялото общество, че ще предоставям периодичен отчет за свършената от мен работа. Получавам изключително силна подкрепа от хората в моя район, всички те ме окуражават, че заедно ще постигнем победа. Именно те ми дават вярата, че заедно ще успеем да победим и да променим към по-добро нашия район”, сподели Катя Кръстева при представянето на новооткрития офис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews