Зам.-шефка на ЦИК: Ако майка ми бе в "Арена Армеец", щях да удуша някой от властта

OFFNews 29 октомври 2015 в 08:59 13372 30

"Ако майка ми и синът ми бяха в "Арена Армеец", щях да удуша първия срещнат от властта". 

Това заяви зам.-шефката на Централната избирателна комисия Мария Мусорлиева, която е сред 8-те в комисията, гласували против увеличаването на броя на членовете на ОИК-София, по Нова тв.

Тя обяви, че не държи ключа от чужда собственост и не тя е заключила хората от столичните секции в залата. 

ЦИК не носи отговорност, категорична бе Мусорлиева. Тя обвини Диляна Иванова, шеф на ОИК-София, за хаоса в "Арена Армеец" и подчерта, че председателите на всички Общински избирателни комисии са от ГЕРБ. 

Според Мусорлиева медиите насаждат отношение срещу ЦИК. 

Не знам защо хората стоят при чувалите, те могат да останат под охрана, МВР и без това охранява местата, заяви Мусорлиева. 

Предпочитам дъщеря ми да е проститутка, отколкото синът ми да е журналист, завърши зам.-шефката на ЦИК към Виктор Николаев.  

Още един отрицателен вот – моя. Освен изказаното от госпожа Солакова това, което в чисто човешки план искам да споделя като отрицателен вот, като убеждение, че повече хора не вършат повече работа. Аз не съм убедена в това, зависи от хората. Това, първо. Второ, считам, че е дискриминация по отношение на останалите, казва Мария Мусорлиева на заседанието на ЦИК, когато се решава дали да бъде увеличен съставът на ОИК-София. 

Днес Мусорлиева застъпи тезата, че ОИК е трябвало да си наеме повече експерти. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!