Борисов откри среднощен огън по реформаторите

OFFNews 14 октомври 2015 в 09:30 1778 8

Снимка БГНЕС

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов открито нападна коалиционните си партньори от Реформаторския блок (РБ) със среднощен статус във Facebook.

Малко след полунощ премиерът се изказа остро по повод подозренията на кандидата за кмет на РБ във Варна Чавдар Трифонов, че атаките срещу него са "започнали с идването на Цветан Цветанов в града".

"Стигнах до извода, че още 2007 година началникът на щаба ни Цветанов е “накарал” кандидата на Реформаторския блок да пие и да шофира в нетрезво състояние", написа заядливо Борисов.

Премиерът иронично казва още, че дори не е подозирал за възможностите на Цветанов да “подтикне” Чавдар Трифонов "да извърши подобно престъпление и по-късно да не уведоми щаба си".

Среднощният статус на Борисов завършва с обещание да "смъмри" Цветанов.

Припомняме, че тази седмица стана ясно, че Трифонов има присъда за шофиране в нетрезво състояние отпреди 8 години. 

Днес съпредседателят на РБ Радан Кънев коментира случая и заяви, че Цветан Цветанов приглася на медиите на Пеевски в черния ПР срещу кандидата на РБ.

"Преди 8 години Чавдар е направил една огромна грешка, която очевидно е осъзнал веднага. Не си е платил подкуп, признал си е пред съдията, изтърпял е присъдата, реабилитиран е. В момента не си плаща рекет на медиите на Пеевски за защита, срещу което той получава компроматите", каза той.

Ето какво пише в статуса на Борисов:

"Гледайки изказването на кандидата на Реформаторския блок за кмет на Варна Чавдар Трифонов, стигнах до извода, че още 2007 година началникът на щаба ни Цветанов е “накарал” кандидата на Реформаторския блок да пие и да шофира в нетрезво състояние. Дори и аз не подозирах за възможностите на Цветанов още тогава да прозре и “подтикне” кандидата за кмет на коалиционния ни партньор да извърши подобно престъпление и по-късно да не уведоми щаба си. Обещавам да “смъмря” Цветанов за това."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови