Бареков дал обяд на 150 генерали за Гергьовден

ОFFNews 06 май 2014 в 16:19 20992 44

Бареков дал обяд за 150 генерали

Снимка ББЦ-пресцентър

Бареков дал обяд за 150 генерали

Председателят на "България без цензура" Николай Бареков даде гергьовски обяд за 150 генерали и полковници от Българската армия, обявиха от пресцентъра на партията. В същото съобщение се посочва, че преди това с "лични средства" коалиционните партньори ББЦ и "Гергьовден" са раздали курбан на 30 места в страната, като Бареков лично сипвал на опашката от хора до столичния храм "Свети Георги".

"Без казарма няма армия, тя е фундаментът на армията и аз гарантирам, че ако хората ни изберат на 25 май и на предсрочни парламентарни избори, на парада ще маршируват няколко хиляди войници и лично аз ще го водя", обеща лидерът на "България без цензура" на курбанa.

"Само възстановяване на българската армия може да ни спаси от сценарии като този в Украйна", обясни той.

След курбана новият политик дал обяд на "генералитета на „България без цензура“. В партията на ръководни постове има над 20 генерала, между които ген. Димитър Цветков, ген. Люцкан Люцканов, ген. Валери Григоров и ген. Людмил Ангелов, който 15 г. е бил зам.-директор на българското разузнаване. На обяда се събраха над 150 генерали и полковници от БA, които се обединиха около тезата, че страната се нуждае от доктрина за националната сигурност, посочват от пресцентъра. 

Зам.-председателят на ББЦ Росен Петров, който е и офицер, прочете авторско есе за прочутата българска атака на нож. Той разказа и за своя баща, който е полковник и прадядовците си, участвали във войните, завършва съобщението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!