"Челюстите" на Диана Найденова ще хапят в TV7

Мая Младенова 28 февруари 2013 в 15:05 6073 13

Диана Найденова, Снимка: sbj-bg.eu
Диана Найденова, Снимка: sbj-bg.eu

Поредна рокада в българския телевизионен ефир - Диана Найденова се мести в TV7 oт bTV, където досега водеше своя рубрика в предаването на Росен Петров "Нека говорят".

Новината обяви TV7, която само преди дни се раздели с едно от лицата на публицистиката си - Люба Кулезич.

Диана Найденова започна телевизионната си кариера в Нова телевизия с авторското си предаване "Челюсти", което от години води по "Дарик радио". Дебютът й в ефира на TV7 ще е в събота, 16 март, а предаването й ще трае два часа.

„От доста време убеждавах Диана Найденова, че нейното място е в нашия екип със собствено предаване в най-гледаното време. Смятам, че професионалист с нейните качества, популярен и познат на цялата българска общественост ще допринесе за богатството от теми и плурализма на мнения и гледни точки в нашата телевизия”, заяви изпълнителният директор на телевизията Николай Бареков.

"За разлика от колегите от Нова телевизия, които залагат на зрялата публициатика и лица над 60-65 години, ние залагаме на средното и по-младото поколение, които са малко над 30-40 години. Става въпрос за Диана Найденова, Любен Дилов-син, Емил Кошлуков и бих добавил и моя милост", коментира трансферите на водещи от последните дни Бареков пред OFFNews.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!