Цветелина Бориславова: Не мисля, че сигналът на Станишев е блъф

Елица Мартинова 01 април 2013 в 14:10 12604 21

Цветелина Бориславова. Снимка: БГНЕС
Цветелина Бориславова. Снимка: БГНЕС

Не мога да допусна, че г-н Станишев ще хвърли в публичното пространство такава информация, която е тежко обвинение, просто хей така. Това заяви пред БНР Цветелина Бориславова – председател на Надзорния съвет на Българо-американската кредитна банка и бивша приятелка на експремиера Борисов.

Тя коментира сигнала, който лидерът на БСП Сергей Станишев изнесе в четвъртък. Според данните на БСП със знанието на Бойко Борисов и Цветан Цветанов са били подслушвани политици и бизнесмени, сред които бе и името на Цветелина Бориславова.

„Никак не ми е приятно, че може да съществуват подобни практики. Шокирана съм донякъде, но смятам, че ако има някой нещо да говори с хората от бизнеса, най-нормалният начин е в открит диалог, заяви Бориславова и допълни: Много приятно съм изненадана, не знам как да го коментирам, освен че се надявам да няма такива практики повече.

Бориславова заяви, че не се притеснява от евентуално подслушване и няма да търси правата си по съдебен път, ако сигналът на Станишев се окаже истина.

„В България често се носят подобни мълви и сигурно всеки в някакъв момент си е помислил, че го подслушват, но аз не живея с подобни мисли и страхове. Дори да ме подслушват, аз нямам какво да крия. Това, което казвам сред близките си хора, мога да го обявя и публично. Има много по-важни неща, в които можем да влагаме енергията си в България", категорична бе Цветелина Бориславова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!