Ревизоро: МВР е станало бащиния на Цветанов

26 април 2013 в 09:20 3163 0

Емил Димитров - Ревизоро.
Емил Димитров - Ревизоро.

„Цветанов лично не е подслушвал, неговите хора са го правили и са давали някъде тази информация. Всичко през тези три години се случваше с разрешението на Бойко Борисов”.

Това обяви в интервю за "Нова телевизия" Емил Димитров - Ревизоро, бивш директор на Агенция „Митници”, по повод обвиненията на Мирослав Найденов, че Цветан Цветанов е подслушвал целия кабинет „Борисов”.

Според него сме свидетели на превръщането на МВР в бащиния  на Цветанов, а "цялата държава е превърната в ченгеджйиница”.

Той смята, че Цветанов трябва да излезе от политиката, но това едва ли ще се случи. 

„Слънцето пак ще изгрее. Нищо няма да стане. Цветанов е любимото дете на Борисов, на което винаги се прощава”, заяви Димитров и допълни, че е време за възмездие. Сигурен е, че е  бил подслушван, докато е бил шеф на Агенция "Митници".

За скандала между настоящия шеф на Агенция "Митници" Ваньо Танов и "Лукойл" Димитров смята, че е избухнал заради изнервената обстановка преди изборите.

По думите му законът не е коленичил пред капитала, както твърди Танов, но скандалът е бил полезен, за да сложи "Лукойл" измервателни уреди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови