Лили Павлова яхна мотора във Варна

Елица Мартинова 21 април 2013 в 14:03 2980 18

Лиляна Павлова яхна мотора във Варна, Снимка: БГНЕС
Лиляна Павлова яхна мотора във Варна, Снимка: БГНЕС

Бившият регионален министър и водач на листите на ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова позира за снимка върху пистов мотор в морската столица.

В неделя във Варна се проведе кръгла маса, на която бяха обсъдени проблемите на мотористите.

Рокерите настояха да бъдат премахнати червените маркировки в града. По думите им изпъкналите шахти и кръпките в асфалта са най-голямата опасност пред мотористите.

Рокерите предложиха в България да бъде изградена мотописта, подобна на тази в Гърция, която да позволи на любителите на високите скорости да практикуват хобито си, без да са опасност за себе си и за останалите участници в движението.

Съпричастна с проблемите на мотористите бе и бившият регионаен министър и водач на листите на ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова. Тя се срещна с членовете на мотоклуб „Музикантите“.

„Ще започнем акция във Варна за боядисване на пешеходните пътеки с перлена светлоотразителна боя. С цел повишаване безопасността на движението предвиждаме да въведем и специална маркировка по главните пътища и магистралите в страната, която шуми, ако автомобилът я пресече, но такава може да се поставя само на новите трасета”, обеща Лиляна Павлова.

Тя призова рокерите да спазват ограниченията в града, за да избягват инциденти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!