Деца обсадиха хотел, за да зърнат Селена Гомез (снимки)

Вероника Шербанова 07 май 2012 в 15:08 13666 1

Почитатели на Селена Гомез я причакваха в продължение на няколко часа днес.Снимка: Сергей Антонов
Почитатели на Селена Гомез я причакваха в продължение на няколко часа днес.Снимка: Сергей Антонов
Почитатели на Селена Гомез я причакваха в продължение на няколко часа днес пред Гранд Хотел София, където е отседнала. 

Тийн идолът Селена Гомез пристигна в България на 2 май за снимките на филма „Getaway”, в който си партнира с Итън Хоук. В тайна се пазeше хотелът, където е отседнала, и дори къде ще се снима филмът.

Това обаче не се оказа проблем за най-големите ú фенове, които вече втори ден я причакват пред Гранд Хотел София. Те разказаха за OFFNews.bg, че вчера са успели да я видят, докато се прибирала в хотела. Въпреки че е изключително строго охранявана, няколко от тях дори са успели да си извоюват автографи на Селена и да се снимат с нея.

„Бодигардът ú позволи само на няколко души да се приближат до нея. Аз успях да си направя една снимка, но искам да имам и още“, сподели едно от децата. „Селена се отправя към студиото около 8 ч. Сега сигурно е на разходка“, обясни момичето, но не пожела да каже откъде има тази информация.

Причакващите звездата деца приготвяха за любимката си плакат с надписи „Обичам те, Сели Гомез“ и „Най-добрата“. Няколко момичета бяха отишли по-далеч. Посланията бяха нарисувани направо върху ръцете и краката им.

Оказа се, че за да чакат пред Гранд Хотел София днес по обяд, бяха избягали от последните часове в училище. По телефона привикваха и свои съученици от съседни паралелки.

„Ще чакаме поне още няколко часа“, категорични бяха те, като се заканиха да идват всеки ден до края на престоя на Гомез.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!