Бойко: Гарантирам, че Цветанов не прави такива неща

15 април 2013 в 20:39 5553 26

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

Само си спомнете тези гейтове с подслушванията – в началото Филчев, после „Галерия”. Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината ще излезе наяве, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в Самоков.

Аплодираме бързите действия на прокуратурата. Месеци наред даваме сигнали за милионите, източени от „Белене”, Цанков камък, „Хохегер”. 19 дела са прекратени за „Белене”, посочи Борисов.

Искам да чуя кога Станишев ще понесе отговорност за изнесените секретни доклади. Чакам Корнелия Нинова със следователките, чакам Ахмед Доган за Цанков камък, каза още Бойко Борисов.

Борисов недоумявал как три години и половина не се повдигат обвинения на Мирослав Найденов:

„Защо три години и половина не го вкараха в затвора, а чакаха преди изборите”, попита той.

Най-лесно е като Станишев да грабна папките, с медиите, да ги нося при главния прокурор, заяви Бойко Борисов.

Само войната е по-тежка

Нито с БСП, нито с ДПС, нито с „Атака” ще правим каквато и да е коалиция, по-добре опозиция, отколкото да вляза с тези хора в каквато и да е конфигурация, каза още бившият премиер.

Цялата предизборна кампания на БСП минава с компромати. Това, което ние сме правили, се вижда - хората карат по магистралите, возят се по метрото, туризмът върви. Ние сме отговорни хора, похвали се Борисов.

Кризата не си отива, тя се задълбочава и следващият, който ще управлява, ще понесе целия шамар на тази криза, каза още лидерът на ГЕРБ.

Само войната е по-тежка, а иначе да управляваш в това време е по-тежко от война, понеже във война народът се консолидира, заяви Борисов.

Извадихме 1 милион лева партийни пари за наводнението в Бисер, за земетресението в Перник, стотици хиляди за църкви, джамии. Всичко това да не ни се зачита – защо? Защото група сутеньори тръгнали да стават партии, каза бившият министър-председател.

Помните ли „бойкометъра", измислиха и „Буда”. Ако така са си давали оставките, Костов и Станишев да са забравили, че са били политици, добави той.

Станишев не може да ми вземе това – 15 години децата ми искат автографи, похвали се Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!