новините от: днес / вчера / Архив
31 юли 2015
Препоръчано от OFFNews
#ДАНСwithme излиза на протест срещу Мая...
Намалиха присъдата на Чеци, убил Яна...
Да помагаш безкористно: историята на един...
Нови документи свързаха Атанас Тилев с...
Парламентът узакони охраната на лица извън...
Мтел придобива blizoo
Американец уби най-известния лъв на...
Украинка изобрази "Лицето на войната" с гилзи (видео)
Не паркирайте на велоалея в Бразилия, ще ви се случи това......
Адел и Рахманинов ни тласкат към оргазъм, установиха...
Heroes of the Storm - битката в MOBA жанра се ожесточава
FACEBOOK
Партньори

БТВ: Оставаме приятели с Ани и Виктор

Ани Цолова и Виктор Николаев

Би Ти Ви излезе с официално становище за раздялата с водещите на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев, които отиват при конкурента Нова телевизия.

Ето целия текст на съобщението:

Днес екипът на bTV с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на „Тази сутрин” Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия.

През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за bTV и българския телевизионен ефир като цяло.

Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм!

Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!

Според информация от колеги журналисти, с които говорихме, екипът на най-голямата телевизия е в шок от новината, включително и шефовете на средно ниво, които едва днес са разбрали за напускането на Виктор и Ани.

Това е голям удар за нас, липсата на такива силни лица трудно се запълва, каза техен колега.


леличка20:56 20 авг 201319
+ 0
- 0
То телевизия за оставане ли е! Егати бозата дето я сервираха - Станишко си разговаря с платените подкрепящи го. Да повърнеш направо...
Mhm11:38 20 авг 201318
+ 0
- 1
От протестриращите съм. Тия са някаква жалка пародия на думата "журналист". Освен, че нямат интелектуалното ниво да водят програма по национална телевизия над 30 секунди, да задават адекватни въпроси и да разсъждават с главата си, изглеждат меко казано - нелепо.
Essa11:01 20 авг 201317
+ 0
- 0
Подкрепям напълно мнението . И какво би правил този "велик" екип от водещи в другата тв - ще кани гости и ще задава тъпи въпроси. Добре, че има интернет, че тв-тата станаха супер скучни и еднообразни - все едно е коя ще гледаш.
viva09:56 20 авг 201316
+ 0
- 0
+++

Сит Лорд09:49 20 авг 201315
+ 0
- 0
Я, Балкански! Ти да не си бил на ремонт бе баце? Нещо вътрешни масажи при Местан? Какво стана с вашите доблестни атакистки депутати? В кошничката с ДПС-то.. мда. Не се пъни да отговаряш - знам, че ще ти е трудно.
Наблюдател09:34 20 авг 201314
+ 0
- 0
„съвеЦкия съюз“ - що за малоумен и неграмотен идиот си ?
с кололото09:22 20 авг 201313
+ 0
- 0
Каква телевизия трябва да си и какво уважение имаш към зрителите си да се правиш близо месец на луд и да лъжеш и тях и служителите си какво се случва. Нима не им минаваше през главите, че няма как да се покрие случая.
зрител09:11 20 авг 201312
+ 0
- 0
Дуо "тъпис" се преместило някъде си, голяма работа, ако това са "водещи журналисти" по добре да ни пускат чалга вместо сутрешния блок. Заради такива журналя спрях да гледам новини изобщо!!!
Атанас Даскалов23:52 19 авг 201311
+ 0
- 0
Ръководството на БТВ явно е от боклуци.....
Иво Мирчев22:21 19 авг 201310
+ 0
- 0
Не е вярно, че днес са разбрали. Подозренията за това бяха още от началото на август. Сега те просто се потвърдиха. Причините трябва да се търсят още в спирането на сутрешния блок...
 


Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.