Първият издател на "Плейбой" Мартин Захариев в листите на БСП

03 април 2013 в 08:52 10758 6

Мартин Захариев Снимка: Булфото
Мартин Захариев Снимка: Булфото

Първият издател на "Плейбой" Мартин Захариев влиза в листите на БСП за кандидат депутати като представител на гражданската квота.

Всички 60 кандидати за депутати на БСП от гражданската квота ще бъдат представени днес от 11 ч. от лидера на социалистите Сергей Станишев.

Издателят и продуцент Мартин Захариев е в листата за 23 МИР в София.

От гражданската квота са излъчени още оперният певец Калуди Калудов, който е в листата в 24 МИР в София, прихологът Христо Монов, който ще е водач на листа в Бургас, олимпийският медалист Таню Киряков (Русе).

Сред другите популярни лица е изпълнителният директор на "Съюз Произведено в България" Пламен Грозданов - той ще води листа в Сливен.

Общо 60 са участниците в гражданската квота в листите на БСП, като 12 от тях са жени.

Сред тях са още лекарят Таня Андреева (София, 25 МИР); Петър Чобанов (Пловдив град) от Българската макроикономическа асоциация; Петър Кънев (Велико Търново), който е член на Настоятелството на СУ, вицепрезидент на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, първи вицепрезидент на Българската федерация по волейбол; председателят на Съюза на българските писатели Николай Петев (Ямбол) и Георги Терзийски (Габрово).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови