Васил Гюров обиден на Нова тв заради репортаж

OFFNews 04 август 2017 в 12:54 23631 4

Снимка Личен архив

Васо Гюров

Васо Гюров се ядоса на репортаж на Нова телевизия, който според него внушава, че музикантът осигурявал ток и вода на къмпингуващите на плажа "Корал". 

Гюров пусна обръщение до медията в профила си във фейсбук и разказва за случилото се.

MASTER(s) AND SERVANT(s)
Обръщение към служителите на Нова Телевизия:
Вчера около обяд, журналистката Цеца Алексова от Нова ТВ ми се обади във връзка с репортаж за плажа Корал. Питането й беше вярно ли е, че аз осигурявам ток и вода на къмпингуващите - това била информация, дадена й от ОБЩИНАТА в ЦАРЕВО!!!
Въпреки че категорично отрекох тези твърдения, по-късно вечерта в централните новини на Нова беше излъчен репортаж, който внуши точно обратното. Случаен къмпингуващ беше попитан от кого взима ток. След споменаването на "някакъв приятел" - Васко, веднага беше дадена моя снимка с двете ми имена отдолу. Отговорът ми, че нямам нищо общо, както и по-съществените неща от записа на разговора ни по телефона, бяха отрязани. Оставиха едно изречение, за да се чуе "другото мнение".
Скъпи СЛУЖИТЕЛИ, това ли е независимата журналистика? Виждал съм доста неща в ТВ ефира, но тази манипулация е впечатляваща. Очаквам с нетърпение да срещна погледите на участниците в нея, пише музикантът.

Той добавя, че е поискал право на отговор.

От Нова телевизия коментираха пред OFFNews, че подготвят продължение на темата, където Васил Гюров ще има възможност да изложи позицията си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

3

Hissarion

04.08 2017 в 14:55

А какви са тия слуги и господари? Така се обръща към приятелите си в социалните мрежи ли?

16193

2

SC

04.08 2017 в 14:22

Толкова ли не могат да проследят към коя къща са вързани кабелите и маркучите?
 
X

Подкастът на OFFNews