'Плюс това' и 'Шоуто на Канала' падат от ефира на БНТ, готвят външнополитическо предаване

OFFNews 30 март 2018 в 14:20 14752 2

Водещите на "Плюс това" Жоро Милков и Милена Цветанска

Публицистичното предаване "Плюс това" с водещи Георги Милков и Милена Цветанска и комейдийното "Шоу на Канала" падат от програмата на БНТ през април, научи OFFNews. 

Toва са част от сериозните промени в програмната схема, които готви новото ръководство на националната телевизия. Част от тях ще влязат в сила още следващия месец, когато тръгва и обновеното шоу "Стани богат". БНТ взе лиценза за него от Sony и ще го излъчва всяка делнична вечер от 19 ч с водещ Михаил Билалов. Изключение ще е премиерният епизод, който ще бъде излъчен тази неделя, 1 април. 

Телевизията подготвя и ново публицистично предаване на външнополитическа тематика, но засега няма дата за старта му. По информация на OFFNews досегашното предаване на международна тематика "Светът 7" с Евгения Атанасова също пада от ефир.

Междувременно бе удължен конкурсът за предавания от външни продуценти, който трябваше да приключи днес. Още предложения ще се приемат до 17:30 ч на 16 април.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

31.03 2018 в 11:48

...всичко що е обективно или против властта отива в коша....това не е било и по татово време,тогава телевизионерите бяха пичове и не се страхуваха,сега са дупедавци,гъзолизци и топкочесачи.....отвратително....

12373

1

Emigirl

30.03 2018 в 15:29

БНТ чисти всякакви предавания, какво ще остане накрая или може би ще се възроди с блясък телевизията