Концерт на Ангел Ковачев по случай една година самостоятелна кариера

OFFNews 08 февруари 2016 в 14:00 2597 0

Ангел Ковачев, познат от дуета "Ангел и Моисей", вече една година работи самoстоятелно върху своите идеи и проекти като независим артист, музикант и продуцент.

На 18 февруари от 22 часа Ангел се качва на сцената на "Sofia Live Club" заедно с неговия бенд, за да отпразнува своят двадесет и трети рожден ден и една успешна година като независим изпълнител.

В репертоара му влизат десет авторски парчета, както и оригинални аранжименти на световни звезди като Джъстин Тимбърлейк, Ед Шийрън, Кендрик Ламар, Колдплей и др.

В бенда са събрани едни от най-добрите млади, професионални музиканти в България: Васил Крумов (ел.китара), Христо Михалков (бас китара), Стю Иванов (барабани), Мартин Йотов (тромбон), Георги Стойков (тромпет), Венда Беспалова (цигулка). Специален гост-музикант ще бъде неговата сестра Девора Ковачева, с която ще представят авторски парчета в акустичен вариант - китара и арфа.

На сцената ще се качи също Георги Николов - фронтмен на групата R.T.F. , с когото Ангел записа последното си парче "Празнуваме".

През изминалите години в дуета с Моисей участва в създаването на хитове като "Кой ден станахме", "Знаеш ли кой видях", "Тази снимка пази" и "Къде си, брат". Освен това Ангел успя да грабне и купата на танцовото шоу "Dancing Stars 2013".

Талантливият артист взема участие в мюзикъла "Йоан: Синът на гърма", който пълни театър София всяка седмица, в продължение на една година. Има два съвместни проекта със Софийска филхармония, в които застава на една сцена с диригента Максим Ешкенази, както и с актьорите Юлиан Вергов, Илиана Коджабашева и Деян Донков.

През 2015 година Ангел Ковачев издаде три самостоятелни сингъла "Свободен", "Моята причина" и "Празнуваме".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови