Doro Pesch и "Черно фередже" заедно в Каварна през юни

Николаос Цитиридис 16 януари 2013 в 14:01 1841 0

Каварна Рок Фест 2013.
Каварна Рок Фест 2013.

Doro Pesch и "Черно фередже" ще бъдат заедно на сцената в Каварна по време на рок-феста в града на 1 и 2 юни. Топ звездите на събитието, както вече стана известно, ще са легендите Deep Purple, а освен тях ще участват и руските банди "Ария" и "Алиса".

Промоционални билети за двата дни на Kavarna Rock 2013 вече са пуснати за продажба в мрежата на Eventim на цена от 70 лв. Промоцията ще продължи до 31.01.2013 г. , след което двудневният билет ще бъде на цена от 90 лв., а еднодневният - 60 лв.

На 1 юни почитателите на хеви-метъла ще имат удоволствието да видят на сцената „Ария”, известни като „Източният Iron Maiden“. Бандата издава първия си албум по време на „перестройката” през 1985 г. Песните на „Ария” отправят много послания, обхващайки теми като насилието, мъката, травмите от войната.

На 2 юни почитателите на тежката музика също могат да очакват едно незабравимо изживяване вс пънк-рок групата "АЛИСА", чието мото е: "Не на войната! Правете рокендрол!”. Рокаджиите ще зарадват публиката с песни от новия си албум „Саботаж”, като, разбира се, няма да пропуснат да изсвирят и най-запомнящите се парчета.

Doro Pesch отново ще зарадва своите почитатели на фестивала в Каварна. Doro ще зареди рок фестивала с избрани парчета, а организаторите вярват, че ще покаже още веднъж защо е известна като кралицата на метъла.

Българското присъствие в Каварна ще бъде подсигурено от любимците на публиката "Черно фередже" и група "Аналгин" начело със Звезди от "Ахат".

Организаторите все още пазят в тайна кой ще е хедлайнерът на първия ден от фестивала.

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков