Буги Барабата гост в предаването "Хляб и мармалад"

Борислава Славова 02 юли 2012 в 10:28 2143 0

Буги Барабата Снимка: Wikimedia Commons
Буги Барабата Снимка: Wikimedia Commons

Той е музикант и моторист, изключителен почитател на бирата и фен на красивите български жени. Откърмен с рокендрола от бебе и израсъл в дом, в който джазът и класиката звучали ежедневно.

Марио Събев, по-известен като Буги Барабата, е емблематично име в българската блус музика. Основател е на „Бараби Блус Бенд“ и автор на всичките хитове в албумите: Песни от гаража“, „Лоши времена“, „Срещу вятъра“ , „18 карата кал“. Буги често признава, че рокът е само един от начините да се чувства щастлив.

Понастоящем Барабата се раздава на една друга сцена и тя е на територията на радио "Зи рок", където всяка сутрин “цепи мрака” с предаването “Буги тайм”. Обича да говори открито и да назовава нещата с истинските им имена без да налага цензура. Има страхотно чувство за хумор, което му позволява да приема вицовете за себе си и външния си вид с усмивка.

Буги е блусарът, който тази вечер ще бъде гост в предаването на Румен Янев „Хляб и мармалад”.  Пуснете OFFRoad Radio точно в 19.00 часа, защото тогава гласът на Барабата ще „разцепи” ефира.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков