5-те най-лоши филма за всички времена

Мненията на критиката

ОFFNews 29 август 2017 в 15:40 12238 3

Британското издание "Independent" събра филмите, за които критиците са се изказали най-остро, побирайки ги в класация. 

Вижте я в следващите редове:

5. "Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party" (2016)​ / "Америка на Хилъри: Тайната история на Демократическата партия"

Оценката на критиката е едва 2/100, а на зрителите - 4.7/10.

Резюме: "Режисьорът Динеш Дсуза анализира историята на Демократическата партия и това, което според нея са истинските мотиви на Хилари Клинтън за президентския пост".

Критиците: "Малко повече от разширена версия на политическия пейзаж, а фактите могат да бъдат намерени онлайн само с минимални усилия. Това е просто ужасен филм", пише филмовият сайт RogerEbert.com.

4. "The Singing Forest" (2003)​ / "Пеещата гора"

Оценката на критиката е 1/100, а на публиката - 3/10.

Резюме: "Двама любовници, убити по време на Холокоста, се прераждат. Първата душа, която се връща на Земята, има двадесет и две годишна дъщеря, която сега е влюбена в бившия любовник на своя баща."

Критиците: "Пеещата гора" е написана и режисирана от Хорхе Амер, чийто филм "Стриптизьорката" открих преди три години и остана най-лошият филм, който някога съм гледал - досега", пише "The New York Times".

3. "United Passions" (2015) / "Обща страст"

Оценката на критиката е 1/100, а на публиката - 0,7/10.

Резюме: "Трима велики мъже установяват ФИФА и помагат на Световното първенство да стане най-популярното спортно събитие в света".

Критиците: "Пропагандата във филма е толкова неосезаема, колкото наковалня в слепоочието", пише сайтът Village Voice.

2. "Bio-Dome" (1996)​ / "Биосфера"

Оценката на критиката е доста ниска, на пък на зрителите е висока. Експертите дават 1/100, а зрителят - 7,1/10. 

Резюме: "Петима смели учени са принудени да се изправят пред сложни форми на живот, по-ужасяващи от всичко, което някога са срещнали".

Критиците: "Пълната абсурдност на филма би следвала да е забавна, но тя не е подкрепена от нищо зад гърба си. Актьорите са като комедианти, които се смеят на дебели шеги, без намек за каквото и да било отчаяние, имайки предвид ситуацията, в която се намират", пише "The New Yorker".

1. "Chaos" (2005)​ / "Хаос"

Критика: 1/100, зрители: 2,3/10.

Резюме: "Определено една от най-жестоките прояви на насилие, "Хаос" е тъмна приказка за двама щастливи тийнейджъри, чиито розови контактни лещи ги заслепяват в гората, която става все по-гъсто залесена".

Критиците: "Грозен, безсмислен и нечестен римейк на римейк на филм на режисьора Крейвън от сценариста и режисьора Дейвид Дефалко" - "L.A. Weekly".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12688

2

Emil Kasamakov

29.08 2017 в 17:47

Интересно как при произведени над 10 000 филма годишно в цял свят, няма ни един африкански, ни един азиатски, ни един балкански, ако щеш. А в момента най-много филми се снимат в Боливуд и в Нигерия.

Очевидно това не са най-лошите филми за всички времена, а най-лошите гледани от критиците. Е, много ясно, че е пълно с нискобюджетни продукции, които те изобщо не гледат.

29217

1

Лопе де Вега

29.08 2017 в 15:52

За "Биосфера" не съм много съгласен. Като филм е близък до абсолюта на тъпотата и всестранната некадърност. От друга страна двамата идиоти са толкова органични и непосредствени, че разбирам напълно оценката на публиката. За мен този филм е недостижим № 1!

Поздрав!