Трайков: Цачева и Радев полегнаха пред Кремъл

OFFNews 20 октомври 2016 в 16:05 7053 18

„За мен не е изненада съгласието и единомислието между БСП и ГЕРБ по отношение на икономическите санкции срещу военната агресия на Русия в Украйна. Еднаквите позиции на Румен Радев и Цецка Цачева в днешния телевизионен дебат поставят под съмнение евроатлантическата ни принадлежност и общото ни разбиране с останалите цивилизовани народи, че агресията и войната не бива да се толерират. Единното им мнение, че агресорите не трябва да бъдат санкционирани, е политическо малокръвие, което ги праща директно в лигата на откровените кремълски марионетки“.

Това коментира във Фейсбук кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

По думите му единството помежду им вероятно е разочарование за много граждани на страната, защото е очевидно заместването на българския национален интерес с агресивните интереси на друга държава. Предлагането на фалшиви алтернативи между т.нар. ляв и десен кандидат е лъжа и въвеждане в заблуда на българите.

„Към съюзниците и приятелите ни бе изпратен недвусмислен сигнал за опасността България да се окаже с държавен глава, който споделя политически виждания, коренно противоположни на семействата, които гарантират сигурността ни и спомагат за икономическото ни развитие. Все още има време до края на кампанията, за да може управляващата партия ГЕРБ да даде ясен сигнал, че това е частно становище на Цецка Цачева.

В противен случай ще се демонстрира васална политика пред Кремъл, а това е грешка, която Европа допусна преди началото на Втората световна война и плати с живота на десетки милиони“, допълни Трайков.

"Като кандидат за държавен глава никога не бих допуснал България да е съучастник в подобно престъпление", категоричен е кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12114

18

Вики

23.10 2016 в 01:52

Балкански путиноид, ти къде си завираш сърповата и чуковата принадлежност ? Гнус ме е !

12114

16

Вики

22.10 2016 в 02:59

Балкански путиноид, защо не идеш да гушнеш Ленин в мавзолея и веднага ще се отмерзиш?! Гнус ме е!

12114

15

Вики

22.10 2016 в 02:54

Балкански путиноид, защо не идеш да гушнеш Ленин в мавзолея и веднага ще се отмерзиш?! Гнус ме е!

12530

14

синя сова

21.10 2016 в 22:26

Професоре,говориш глупости!Трайчо Трайков е от БЪЛГАРОФИЛИТЕ!Това сам той го заяви на дебата срещу Калфин.Следи го и го слушай,Трайчо е почтен човек ;)

20699

11

Новак

21.10 2016 в 00:16

Не става ясно - преди ВСВ, Европа е била васална пред Кремъл или Берлин? По думите му излиза, че е била към Кремъл, а това не знам дали отговаря на истината. Такива исторически препратки не са силата на Трайков.
Иначе факта, че дебатиращите по-рано кандидати са идиоти, не подлежи на съмнение.

12530

10

синя сова

20.10 2016 в 23:44

№ 6-ти като пускаш "линк"от 2012 година,когато Трайчо е бил уволнен ,поне прочете ли го или видя само думата "плаж"?Там Трайчо подробно обяснява,че този форум е бил организиран от Николай Младенов,но излиза че Младенов не се е справил със задачката!Трайчо е бил на време на срещата и е чакал сам в залата ,но никой не се е явил на тази бизнес среща.Какво общо тук има плажът?Не плюй толкова ,да не се обезводниш,че няма как да те спасяваме виртуално :)