Симеон Славчев, ПП МИР: Готвят поредната подмяна на изборите

OFFNews 28 март 2021 в 10:45 2904 0

Задава се поредната подмяна на изборите. За това предупеди председателят на ПП МИР Симеон Славчев, който призова българите да излязат масово на 4 април и да гласуват машинно, защото само по този начин няма риск от изборни манипулации.

"Днес сменихме времето, а другата неделя трябва заедно да сменим правителството и целия политическо-мутренски-олигархичен и грабителски модел на управление на България. Вече стана ясна задкулисната договорка между Слави Трифонов, Демократична България и “Мутри вън, мутреси вътре” на Мая Манолова и един куп хора и партии около нея, които управляваха заедно с Бойко Борисов и ГЕРБ", заяви Симеон Славчев в публикация във фейсбук.

"Единственият начин да спрем Бойко Борисов, ГЕРБ и коалицията “Едни мутри вън, други мутри и мутреси вътре”, зад които стоят Сорос, Пеевски, Черепа, Георги Гергов и куп други олигарси, е на 4-ти април да излезем всички честни, почтени, морални, инициативни и родолюбиви българи и масово и машинно да гласуваме", заяви още председателят на ПП МИР.

Парламентарни избори 2021

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки