Петър Москов: Честит празник, свободни и горди българи!

"Нашите предци са изграждали България повече от 1300 години"

OFFNews 22 септември 2022 в 09:12 729 0

Консервативно обединение на десницата

Снимка КОД

Ден за национална гордост

Партия Консервативно обединение на десницата (КОД) поздравява всички свободни българи за деня на Независимостта на България.

Днес е ден за национална гордост, ден за официални тържества и празник за всеки истински българин. Нека се гордеем и да празнуваме, но нека не забравяме, че тази свобода трябва да се отстоява и защитава всеки ден и особено сега, когато Кремъл се опитва да ни превърне в подчинена държава, а български политици са готови да продадат независимостта ни. Точно днес, като горди българи трябва да си спомним думите на Стефан Стамболов “политиката на руското правителство винаги е устремена против нашата независимост и самостоятелност“. 

И сега, когато същата тази Русия се мобилизира, за да воюва срещу свободния свят, ние българите, трябва да бъдем по-мъдри, по-смели и по-доблестни от всякога. България е на повече от 1300 г. Стотици поколения наши предци са я изграждали, клели са се в нея, защитавали са свободата и независимостта и с живота си. Днес ние трябва да покажем, че сме достойни техни наследници. Не можем да предадем идеалите на предците си. Не можем да допуснем и български политиците да направят това предателство пред очите ни.
Честит празник, свободни и горди българи! Честит празник, независима България!

Парламентарни избори 2022 г. Платена публикация. Купуването и продаването е престъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков