Късата бюлетина издава тайната на вота

Антония Чорева 13 ноември 2016 в 12:46 8589 3

Снимка OFFNews

На снимката ясно си личи, че тайната на вота не се запазва при пускане на бюлетината в урната

Днес гласуването протича така - гласуваш и всички разбират за кого. Тайна на вота няма. На днешния балотаж между двамата кандидати за президент бюлетината е много къса от едната страна и колкото и членовете на избирателните комисии да се опитват да ги подгънат, не става.

Бюлетината зее и ясно се вижда кой за кого гласува. Бюлетината, която ние сме снимали, е от секция номер 17 във Френската гимназия в столицата. В нея се вижда за кого е отбелязан X. Това съвсем не е изключение, положението е същото във всички урни.

На горния етаж на Френската, за да се справи с проблема, член на комисията се е снабдил с дълга линия, с която се опитва да затвори зейналите бюлетини. Друго, което се вижда на днешните избори за президент е, че не само няма опашки, а няма и желаещи. А преобладаващите избиратели са с бастуни, поне към ранните часове. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11202

4

Zol

13.11 2016 в 17:05

Ами всички гласуваха за различен от тея двамата и в крайна сметка на балотаж са точно тея двамата.. Как по дяволите някой да ходи изобщо за гласува. Изобщо ме съмнява вече гласуването да има някакъв смисъл. Според мен отдавна сме достигнали етапа на директно фалшициране на вота и на броенето. Иначе просто нямам обяснение как всеки път печелят най абсурдните кандидати.
 
X

Подкастът на OFFNews