Евгени Михайлов вдигна скандал в студиото на Би Ти Ви

OFFNews 21 март 2017 в 09:57 19499 12

Скандал между режисьора Евгени Михайлов, който е кандидат-депутат от ДОСТ и Юлиан Ангелов от Патриотичния фронт, избухна в ефира на бТВ.

Михайлов беше поканен първи да изложи тезите си, но той избра да атакува с обвинения, че цял месец медиите агитират срещу българските граждани, преименувани насилствено от комунистическия режим. По думите му се нарушава Конституцията с опита да се отнеме правото на български граждани да гласуват.

Той не отговори на въпроса защо отново се говори за Възродителния процес и редно ли е турски министър да агитира в полза на политическа формация, която участва на вота у нас на 26 март.

"Какво общо има ДОСТ с Турция. Медиите нахъсват хората и ни наричат еничари, затова, че се опитваме да разрушим етническия монопол на Доган", ядосан коментира Евгени Михайлов. Той каза, че няма намеса на Турция в българската външна политика, което е установил, когато е обикалял смесените райони.

После той отказа да участва в дебат с Ангелов, който беше също поканен в студиото. Мотивът на Михайлов беше, че с националист и хора, които Европейския парламент нарича "фашисти", няма да разговаря.

Ангелов отвърна: "Вие сте туркофил, вие защитавате Ердоган и турските интереси. Срам за българския народ и нямате смелост да дебатирате с мен. Вие сте срам за българския народ, да отидете в партия, която се подкрепя и финансира от турската държава".

Михайлов отвърна: "Не ви ли е срам да говорите руски език в Москва.... Радвам се, че защитавате Доган. Честита нова коалиция на ДПС и патриоти", каза Михайлов.

Евгений Михайлов постави пред Ангелов книга, озаглавена „България – военният трофей на Сталин”, но депутатът от Патриотичния фронт я хвърли без да му мисли пред камерите.

Скандалът се нажежи, след което Юлиан Ангелов коментира, че "всички, които обслужват турски интереси, нямат работа в България". После Михайлов взе книгата си от земята обиден и спорът продължи в същия дух, без никой да слуша опонента си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20696

13

Новак

22.03 2017 в 07:45

Този безроден малоумник живее още във времето когато беше на площада с камерата. Няма ли кой да му каже, че минаха почти 30 години? Пропуснал е да види, че Ердоган не е вече кмет на Истанбул, а се готви да стане султан. Че Турция вече говори за териториите си когато е била империя. Сигурно никога няма да влезе в тъпата му чутура, че да взимаш пари от Путин е толкова престъпно колкото да ти плаща Ердоган защото предаваш България.
Но всички идиоти като този може да свършат и добра работа като ни накарат да гласуваме за български партии, за да не оставяме тези турски мекерета пак да ни балансират и управляват.

10910

12

1Sion1

21.03 2017 в 19:50

Голям боклук излезе Михайлов..Не че има изненадани.Според мен психотестовете трябва да са задължителни за кандидат депутати...

9116

10

Йордан Бояджиев

21.03 2017 в 14:17

За финикийските знаци
За ефенди михайлов ли са всичките ви словословия милички?(именцето му не е мое-даде му го големия Български актьор Павел Попандов-за заслуги)

7506

9

Коменданте,

и любимия си чорапогащник да обуеш, няма да станеш по-интересен.
Знаем си те..:Р

77927

8

El Commandante

21.03 2017 в 11:05

Специално за Задунайския шебек и събратята му по скудоумие, днес ше си обуя шарени чорапи.

Честит празник, имбецили!

7506

7

Цялата проруска менажерия е на крак да брани дългогодишния коалиционен партнъор ДПС като бие съответно по ДОСТ.

Чак сега се сетили, че в България има турска партия!! :-)

42249

6

Denis Rizanov

21.03 2017 в 10:39

Какъв паралел...
Едните от "демократичното" котило днес ЗАБРАНЯВАТ книги и носят шарени чорапи като последни педали. Другите, ПОДАРЯВАТ книги, никой мисля не се съмнява, че тази книга и онези на блъсков са от един дол, и парадират как се били борили с руската намеса в политическия живот в България...
Ти ли си борецът бе? Ти?! Мръсната долна подлога изпратена по партийна комунистическа линия да учи в комунистическа Москва?! Егати наглостта и дебелоочието!
Ти ли бе плужек комунистически ще ми се лензиш?!
Пожелавам ти от все сърце ежедневни вливания, мнтого пампарси, катетри, абокати в шията и ръцете. Пожелавам ти да преминаваш в отвъдното многократно, пожелавам ти да си толкова здрав и жилав, че накрая да молиш да те настанят в Life Circle, Dignitas или Paradiso.
Отдели 8000Е от тези, които ти е платил агент павел!

77927

4

El Commandante

21.03 2017 в 10:23

Един фес трябваше да му подарят на Женя Ефенди плужека нещастен.