"Движение 21" на война със статуквото в Пазарджик

OFFNews 01 октомври 2015 в 12:12 1940 0

Отборът на „Движение 21” за Пазарджик ще играе с номер 17 в бюлетината, а задачата им ще бъде да се пребори статуквото в Общински съвет-Пазарджик, обявиха от партията с председател Татяна Дончева.

Водач на листата на общинските съветници в Пазарджик ще е Румен Петков. „Движение 21” ще се бори и за кметското място в с. Црънча.

Общинският съвет в Пазарджик трябва да спре да бъде безотговорен към действията или бездействията на кмета, който и да е той, заяви Румен Петков.

По думите му бъдещите съветници от партията няма да допуснат да се вземат решения във вреда на общността и в полза на лични или корпоративни интереси.

Румен Петков каза още, че е бил потресен от поведението на настоящия Общински съвет, тъй като мнозинството в него са били превърнати в хора, които просто натискат копчета.

Според него резултатът от това било обжалването по съдебен ред на решения на ОбС. Водачът на листата за Пазарджик допълни още, че е недопустимо градът да продължава да се управлява по феодално-робовладелски начин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки