Борисов: Не съм си слагал пола и не знам как изглеждам (снимки)

OFFNews 09 октомври 2016 в 15:05 15593 12

Снимка БГНЕС/Боби Тошев

Аз пола не съм си слагал, така че не знам как изглеждам, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в словото си на откриването на кампанията на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев. 

Така той отговори на думите на кандидата за президент от БСП Румен Радев, че Цачева е Борисов с пола и очила. Борисов каза още, че генерал с пола му звучи смешно. Две години бях толкова толерантен, че ме хвана яд. Така че Цачева и Манушев да не ме слушат, да си правят кампанията, каза Борисов. Правете това, което сте правили досега, защото сте добри хора, посъветва той. няма да ни обикнат нито БСП, нито ДСБ, каквото и да се говори, а аз не обичам лицемерието, обясни той. 

С кой лост генерал Радев ще оправи кметствата. С кой? За какво са недоволони БСП - за онази мърлява София ли, с гащи и сутиени на всяка крачка? Много им се краде, искам да видя дали ще се обединят пак - Радан и Корнелия, Карадайъ и Първанов, те не искат да има силни партии. Защото се краде най-добре, когато са много партии. 

Абе те ми приписват Орешарски, някаква конспирация да дърпа гласове... Абе кой нормален човек ще гласува за Орешарски. Аз го ненавиждам, не искам да го има в политиката, толкова щети ми нанесе, заяви Борисов. Той повтори, че ще подаде оставка още вечерта след първия тур, ако Цачева и Манушев нямат най-много гласове. Няма да ставам на маймуна като Станишев, една година да се обяснявам ама тия избори не са такива..., обясни лидерът на ГЕРБ. 

Кампанията стартира със 100 каба гайди и слово на председателя на жените в Европейската народна партия (ЕНП) Дорис Пак, която нарече Цачева "Драга Цецка". Тя обясни, че е останала спонтанно за форума на ГЕРБ, решението взела от благодарност към Борисов и думите му на общото събрание ЖЕНИ-ЕНП с делегати от 33 държави в София. Пак определи Борисов като почтен посредник и надежден сподвижник на канцлера Ангела Меркел. 

Бившият конституционен съдия Георги Марков дръпна истинско похвално слово за ГЕРБ, Борисов и Цветанов, а двамата го цитираха в своите изказвания. 

“ГЕРБ е първата партия, която постигна 10 победи за 9 години, започна Марков. И продължи: ГЕРБ има не само силна личност като лидер. ГЕРБ има букет от лидери, за да достигне кулминацията с - Трябва да благодарим на ГЕРБ, че България съществува. ГЕРБ прелива от толератност с антикомунистически плам упрекна партията Марков. Той коментира машината за избори на ГЕРБ така:  „Колкото до машината – има машина. Има машинист и той е на първия ред – г-н Цветанов. Въпросът е как действа тази машина. А тя действа просто – всеки петък, събота и неделя от град на град, от село на село, от паланка на паланка, където той стиска ръката на всеки човек. 

"Ще бъда кратък - премиерът ме е предупредил, че е леко настинал", каза кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов. Да не губим време, има много работа да се върши, да приключим с победа на първи тур, призова той. 

"За да успее една жена в политиката, тя трябва да работи два пъти повече, за да постига резултати. Ние с г-жа Цачева го знаем и г-жа Цачева го може", заяви столичният кмет и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.


Вицеадмирал Пламен Манушев заяви, че армията винаги ще е в сърцето му и двамата с Цачева няма да позволят корабът Блгария да бъде потопен. 

В словото си Цачева подчерта, че вярва в диалога и справедливостта, а целта й е нацията да бъде обединена. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

13

синя сова

09.10 2016 в 23:45

№ 5- Трайчо Трайков и Ген.Съби Събев са хора интелигентни ,държат се достойно ,компетентни са и с представителна визия!Няма лошо и в подкрепящите ги партии ,щом са намерили верния път и са се обединили да работят заедно за техния успех!...Виж сега гербарите-лицето на борисов се изкривило от злоба,а ошашавеният народец ,доставен в залата с автобуси му се радват и му ръкопляскат.А мамата цачева обърка Брюксел,че била държава ,а Русия била столица...а бе простотия.

77927

9

El Commandante

09.10 2016 в 19:37

С пола ще мяза на един тантуретс и тъп Уилям Уолъс-могат да ни вземат живота, но не могат да ни вземат европарите...
 
X

Да помогнем на украинските деца!