Майсторки на офроуда в Приморско (снимки)

Владимир Йончев 08 септември 2012 в 15:14 5631 1

Женското състезание за наградите на Деларом на Петия събор на OFFRoad-Bulgaria.com в Приморско. Снимка: Николай Ончев
Женското състезание за наградите на Деларом на Петия събор на OFFRoad-Bulgaria.com в Приморско. Снимка: Николай Ончев

10 екипажа се престрашиха да участват в първото женско състезание за наградите на "Деларом". То се състоя днес сутринта на плажа "Перла" в Приморско, където се провежда Петия традиционен събор на форума OFFRoad-Bulgaria.com.

Състезателките караха в непосредствена близост до трасето, където след малко започва основното състезание на събора, но за тях то бе олекотено.

Най-тежкото препятствие бе трап, който 9 от 10-те екипажа минаха благополучно. Една състезателка обаче нацели  дървото на излизане от трапа. Тя доста тунингова червената си тойота, но въпреки това завърши с добро време.

Всички екипажи имаха право на два манша, като се вземаше по-доброто време от двата. Чак на последното минаване една спукана гума стана причина да има незавършила състезателка.

На първо място се класираха сестрите Даниела Клисарска и Симона Клисарска. Втори останаха Мариела Попова с навигатор Иван Попов. На трето място се класира майката на победителките - Вера Клисарска с навигатор Кристиана Костова. Всяка участничка получи пакет от луксозната френска козметика на Деларом, а победителката освен луксозната козметика получи и парична награда от 100 лева.

Ето снимки от състезанието:

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови