Влизат в продажба еднодневните билети за Loud Festival 2012

Христина Костова 28 март 2012 в 11:35 1857 0

Loud Festival
От 30-ти март (петък) ще могат да бъдат закупени и еднодневните пропуски за фестивала на цена от 55 лв. Разпространяват се в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg . На място и в деня на събитието билетите ще струват 65 лв. Финалното разпределение на групи по дни е следното: 2-ри юни (събота): W.A.S.P. Symphony X Behemoth Lacuna Coil Tristania 3-ти юни (неделя): SLAYER Annihilator Soulfly Meshuggah Asphyx  

Loud Festival 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестивалната зона. Паркингът на Lufthansa Technik се намира на ул. Продан Таракчиев (след бул. Брюксел вдясно, към Терминал 2), точно до складовете на ORBIT Ltd. International Forwarding & Moving, срещу сградата на РВД. Капацитетът му е 400 места. Безплатният паркинг е предназначен за леки автомобили и влизането ще става единствено срещу представен фестивален билет. Ниво -3 на паркинга на Терминал 2 също ще бъде резервирано ексклузивно за посетителите на фестивала, като престоят ще се заплаща според тарифите на Летище София. Освен еднодневни билети за Loud Festival 2012, в търговската мрежа могат да бъдат намерени и двудневните на цена от 99 лв., както и специалните комбинирани пасове на цена от 104 лв, които включват двудневен пропуск за фестивала и място за палатка във фестивалния къмпинг.

За феновете на моторите организаторите Loud Concerts съвместно с българския мотоциклетен портал moto.bg предлагат специален moto pass. Той включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната. Цената е 99 лв. в www.moto.bg като пропуските ще могат да бъдат закупени съвсем скоро. От мото портала ще бъде издаден ваучер, който в последствие ще бъде заменен за мото пас на входа на фестивала.

Освен разнообразните имена, които ще забият на фестивалната сцена, на Loud Festival 2012 ще има и разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства кран за бънджи скокове, ще има фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и др. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови