Туит за смъртта на актьора Кори Монтейнт №1 за 2013 г.

OFFNews 16 декември 2013 в 10:06 3441 0

Туитът на 2013 г. е на актрисата Лиа Мишел след смъртта на приятеля й - звездата от
Туитът на 2013 г. е на актрисата Лиа Мишел след смъртта на приятеля й - звездата от "Клуб "Веселие" Кори Монтейнт.

 

Най-споделяният туит на 2013 г. е на актрисата Лиа Мишел след смъртта на приятеля ù, актьорът Кори Монтейнт, показва годишната класация на Twitter.

"Благодаря на всички ви, че ми помагате в това време с огромната си любов и подкрепа. Кори завинаги ще остане в сърцето ми", пише Мишел на 29 юли 2013 г. вечерта. Две седмици по-рано - на 13 юли - 31-годишният Кори Монтейнт е намерен мъртъв в хотелската си стая във Ванкувър. Аутопсията показва, че той е починал от смъртоносен коктейл от хероин и алкохол. Канадският актьор Кори Монтейн участва в един от най-популярните американски телевизионни сериали "Клуб "Веселие".

С туита си от 29 юли Лиа Мишел слага край на мълчанието си след смъртта на Кори. Със своите 408 226 споделяния съобщението на Мишел се превръща в "златния туит" на 2013-а.

Съобщението за смъртта на звездата от "Бързи и яростни" Пол Уокър през ноември също се превръща в един от най-споделяните туитове (400 367 пъти).

Туитовете на 2013-а.Сред най-споделяните съобщения в социалната мрежа се нареждат и първите снимки на кралското бебе, публикувани от Би Би Си.

Туитовете на 2013Туитът на Кристиано Роналдо към обявилия пенсионирането си треньор на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън "Благодаря за всичко, шефе" стана най-споделяният "спортен" туит на годината.

Бомбеният атентат на Бостънския маратон и раздаването на наградите "Оскар" също намират място в тазгодишната класация на Twitter.

Съобщение за протестите в украинската столица Киев също намира място в най-споделяните туитове в категория "Новини".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови