Моника Станишева с 4-те си деца при Гала: Влюбих се в Сергей като ученичка

OFFNews 08 ноември 2013 в 10:52 57616 73

Моника храни сина си Георги в ефир
Моника храни сина си Георги в ефир

 

Моника Станишева неочаквано се появи в предаването на Гала по Нова телевизия тази сутрин с четирите си деца.

Продължилото близо час и половина интервю за минути взриви социалните мрежи и вероятно ще се превърне в най-рейтинговото в историята на "На кафе".

С появата си Моника прекъсна работния ден на половин България, пошегува се потребител.

В студиото пиар експертката доведе двете си по-големи деца Венци и Моника (плод на брака й с банкера Венцислав Йосифов), децата й от брака с лидера на БСП Сергей Станишев - двегодишната Дария и бебето Георги, както и бавачката Ани.

В напоителното интервю Моника Станишева говори за бременностите си, за бившия и настоящия си мъж, за връзката си с децата, както и за публичните скандали около нея и фирмата й.

"Влюбих се в Сергей, както се влюбва ученичка", призна Моника. По думите й той също бил много увлечен и двамата не се колебали за брака си, макар любовта да ги сварила неподготвени. 

Моника и Сергей се запознали прз 2006 г., когато тя работила за кампанията за втория мандат на президента Георги Първанов. Искрата между тях обаче пламнала едва три години по-късно, защото в началото Моника, тогава Йосифова, все още не била приключила отношенията си с първия си съпруг. Сергей пък се държал сдържано, не показвал емоции, макар че женската интуиция подсказвала на пиарката, че той таи чувства към нея.

След провала на изборите и обвиненията за мандата на Тройната коалиция, Сергей и Моника се сближили и постепенно започнали да се виждат, разказа жената до БСП лидера. Тя обаче подчерта, че е в перфектни отношения и с бившия си съпруг и има късмета двамата мъже в живота й да са прекрасни бащи. "Като голямо италианско семейство сме. Даже с Венци се шегувахме, че Дария и Георги са чичо и леля на другите му деца ", каза тя.

Хохегер

Моника коментира и аферата "Хохегер". "Става ми адски неприятно от всичката помия, която се изля върху мен. Вече съм решила да търся правата си по съдебен път, независимо дали нападките идват от медии или политици", каза тя.

По думите й обществеността трябвало да й каже "Браво" за работата с Хохегер, защото нито преди, нито след нейната работа от  България са излизали толкова положителни медийни публикации в чужбина, колкото когато си сътрудничела с австриеца.

"Хохегер беше една от най-реномираните европейски фирми за публична комуникация. Никой тогава не можеше да знае, че 4-5 години по-късно ще бъде обвинен в Австрия (сега лобистът е в затвора заради участие в схема за тайно спонсориране на партия - б.р.). Едва ли всички хора, с които той е работил, са престъпници. Работих за подобряване на имиджа на България в ЕС", заяви Станишева.

След това тя се върна към момента на ражането на дъщеря й Дария, който според нея бил най-специалният в живота на Станишев. Развълнуваният татко присъствал лично на раждането, въпреки че Моника не държала на това. Държал се геройски, не припадна, а разтривал ръцете на родилката.

Докато Моника разказваше това, зрителите гледаха снимки на Станишев с децата.

Доведените деца на Сергей също го представиха като перфектен построк. Учел ги да се гмуркат, помагал и с домашните по история и рисуване - бил много добър художник.

За финал Моника показа на зрителите, че е на "ти" и с готвенето, като приготви ломска саламура с пиле.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12005

73

Filip12

01.05 2019 в 12:04

Тея двамата със Сергей са си лика прилика...добре че се намериха за да приключат за политиката и двамата ;)