Ден 129: #Ignore Бареков (снимки)

20 октомври 2013 в 20:07 5045 17

ДАНСwithme ден 129: #Ignore Бареков  Снимка: Сергей Антонов
ДАНСwithme ден 129: #Ignore Бареков Снимка: Сергей Антонов

Кордон от полицаи раздели тази вечер хората на Бареков от демонстрантите срещу кабинета "Орешарски". Малко преди 19 ч. около 200 активисти от движението на Бареков и представители на съюз "Сила" спряха пред Президентството и започнаха да скандират "Оставка за Плевнелиев". На метри от тях - пред Министерски съвет, вече се събираха демонстрантите от редовното вечерно шествие срещу кабинета "Орешарски".

Участниците в ДАНСwithme освиркаха митинга на телевизионния водещ и скандираха "Бареков - к*рво!". Протестиращите срещу правителството призоваха да се игнорира митинга на Бареков и шествието да потегли по редовния си маршрут. 

Самият телевизионен водещ не беше пред Президентството. Днес следобед обаче Бареков заяви на демонстрация пред Министерството на икономиката и енергетиката в София:"Всяка неделя от 17 или 18 да е нашият запазен час за протест, който да съдържа в себе си духа на Февруарската революция, която беше потъпкана от българските политици"

Към 19.30 ч. участниците във вечерното шествие срещу кабинета "Орешарски" поеха към парламента, а митингът "за оставката на Плевнелиев" приключи и хората на Бареков си тръгнаха.

Над 200 души взеха участие в 129-ия протест"ДАНСwithme". Пред парламента демонстрантите скандираха „Чисти ръце“ и „Оставка“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!