Бaреков към Радан Кънев: Като свалях Виденов, ти къде беше?

OFFNews 22 август 2013 в 15:45 20568 166

Николай Бареков Снимка: БГНЕС
Николай Бареков Снимка: БГНЕС

"Що се отнася до биографиите - когато през 97-ма като лидер на студентите в Пловдив, заедно с ВМРО и Славчо Атанасов, и младежкото СДС, на което бях член, сваляхме Жан Виденов, вие Панчуговци и Къневци къде бяхте?"

Това казва в своя блог Николай Бареков, изпълнителен директор на ТВ7 в оставка, по повод изказването на лидера на ДСБ Радан Кънев, че журналистът няма място в Реформаторския блок. 

"Прочетох с интерес, че момчетата от РБ не ме разпознават като партньор. От великодушие онзи ден казах по една добра дума за никому неизвестните Радан Кънев, Христо Панчугов, Борислав Сандов и сие", коментира още Бареков. 

В писмото на Бареков към новото дясно обединение, той се обръща и към останалите членове: "Дори не знам какво работят, за да се издържат - за разлика от тях аз съм Бареков и почти всеки българин ме познава."

"Знам, че Кунева, Трайков, Костов и Касим Дал са сред политиците, ограбили през годините на прехода българския народ. За Кунева знам, че е бивша номенклатура", допълва още своето изказване журналистът в оставка и бъдещ лидер на несъществуваща партия.

Николай Бареков наскоро обяви, че тази есен ще напусне поста на изпълнителен директор на Тв7 заради политически амбиции.

„Няма да бъда представен вече като изпълнителен директор на ТV7, което, честно казано, според мен беше и малко смешно в един момент. " казва Бареков в свеото писмо до медиите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!