Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Бисер Миланов-Петното опита да влезе в БНТ

OFFNews 08 август 2013 в 17:18 10145 21

Бисер Миланов-Петното
Бисер Миланов-Петното

Бисер Миланов-Петното, който бе сниман да заговорничи с Николай Бареков, а вчера се опита да провали с хората си пресконференцията на Протестна мрежа, днес неочаквано цъфна на входа на БНТ на ул. "Сан Стефанов" в столицата.

Той е бил придружаван от двама мускулести мъже и поискал среща с ръководството. След като такава не му е била уредена, се видял принуден да си тръгне.

"Визитата" на Миланов идва само ден, след като БНТ пусна репортаж за брифинга на Протестната мрежа, от който се наложи хората на Петното да бъдат изведени с полиция. 

Николай Бареков също коментира днес медийното й отразяване на случката. Той отрича да има нещо общо с Бисер Миланов: "Жертва на активно мероприятие съм аз, защото никога не съм имал нищо общо нито с едните, нито с другите протестиращи, в това число с господата Бонев и Миланов, г-жа Томс и г-н Генов. Не желая да бъда причисляван към никакви кръгове и групи, защото съм отстоявал през цялото време своята лична позиция на гражданин."

На видео, заснето преди повече от месец, се вижда обаче как Петното и група хора около него получават инструкции лично от Николай Бареков:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!