Вежди към медиите: Продадохте се на дебел, грозен лайнар (аудио)

Елица Мартинова 01 август 2013 в 14:30 60766 126

Вежди Рашидов. Снимка БГНЕС.
Вежди Рашидов. Снимка БГНЕС.

 

Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му е*а п*тката майна. Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост? Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват“.

С този нецензурен упрек се обърна към медиите бившият министър на културата Вежди Рашидов в кулоарите на парламента и бе записан от информационна агенция PIK. Обидите са по адрес на депутата от ДПС Делян Пеевски, който е и най-големият медиен магнат. Рашидов се възмущава от факта, че журналистите нямат смелост да се противопоставят на указанията на Пеевски. По думите на бившия културен министър за едната заплата репортерите продават ценностите си.

"Аз не съм против вас, но срещу 1000 лв. кремирате майка си. Не може да кремирате най-милото си - морала си", притеснява се Рашидов.

Със същата ярост скулпторът направи откровен коментар и за медийния комфорт, който кабинетът "Борисов" си е осигурил в предишния мандат.

"По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той - на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар - то това ви е нацията на 1300 години. Да ви е*а циганската нация. Това го напишете, ама няма да посмеете. Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката - Банката е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари", коментира Рашидов.

Аудиото с гневните признание на Вежди Рашидов можете да чуете по-долу.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!