Легендарният "Кристал" става личен палат на Цветан Василев (снимки)

OFFNews 01 август 2013 в 17:14 18873 25

Резиденцията на Цветан Василев  Снимка: Сергей Антонов
Резиденцията на Цветан Василев Снимка: Сергей Антонов

Луксозна резиденция с бронирани стъкла гради известният банкер от КТБ Цветан Василев в знаковото столично заведение "Кристал".

На мястото на някогашният легендарен ресторант в центъра на София, който по-късно бе превърнат в рибения "Тамбукту", от месеци върви усилен ремонт.

Собственикът на банката, която държи огромна част от парите на държавните предприятия, преобразява целия ресторант в място, на което да посреща лични гости. Идеята е те да получат нужното удобство по време на срещи и разговори и да не бъдат публично разпознавани, риск, който крият срещите в ресторанти и хотели, съобщава Антиправителствената информационна служба  Noresharski.com.

Според друга циркулираща информация в помещенията с красива гледка към градинката на "Кристал", Военния клуб и Руската църква ще се настани дъщерята на Цветан Василев.

Допълнително екстериорно решение са бронирани стъкла, които опасват отвън фасадата на резиденцията в частта й непосредствено над градинката, пише още сайтът. 

Мащабният проект е дело на австрийски архитект. Интересен акцент е информационната табела на обекта е, че строителният надзор се извършва от фирма „Мултиплекс Инженеринг“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!