Набедиха полицайка за червена активистка от Бузлуджа

Юлиан Христов 30 юли 2013 в 13:05 30699 58

Ани Витанова и червени активисти на връщане от Бузлуджа.
Ани Витанова и червени активисти на връщане от Бузлуджа.

Станалата популярна от нощта на сблъсъците между полиция и протестиращи служителка на МВР Ани Витанова отново се появи в центъра на социалните мрежи - този път като активистка на БСП.

Във Фейсбук беше разпространена снимка на младежи, които се връщат от събора на социалистите на поляната под връх Бузлуджа. Момичето, което е най-близо до обектива на фотоапарата, прилича на полицай Витанова, но вместо да носи полицейска униформа, тя е облечена с червена тениска с петолъчка.

OFFNews потърси за коментар полицай Витанова, която категорично отрече твърденията, че е била на събора на Бузлуджа. "Аз съм в болнични и съм си вкъщи", коментира тя, като обясни, че не е партиен активист и никога не е членувала в партия. Полицайката обясни, че няма отговор защо се появяват нападките срещу нея. "Умът ми не го побира. И аз нямам отговор", каза тя и добави, че нападките срещу нея се появили, след като тя стана популярна в публичното пространство.

Витанова каза, че е получавала и заплахи за саморазправа, но отказа да даде повече подробности.

От СДВР обясниха, че Витанова е с превързана ръка и е в болнични, след като пострада в нощта на сблъсъците пред площад "Свети Александър Невски". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!