Жената с окървавено лице: Ако Боко си въобразява, че ще ме яхне за жалък ПР, не е познал

OFFNews 24 юли 2013 в 16:04 12291 33

Жената с окървавено лице - една от пострадалите на снощния протест. Снимка: Булфото
Жената с окървавено лице - една от пострадалите на снощния протест. Снимка: Булфото

"Ако Боко си въобразява, че ше яхне здрава девойка като мен, за да си направи жалък ПР, отсега да му кажа, че не е познал."

Това коментира във Фейсбук профила си една от пострадалите по време на снощната агресия при парламента -- жената с окървавено лице, чиито снимки разпространи агенция "Булфото".

Оказа се, че тя е сред активно протестиращите граждани и коментира случилото се във Фейсбук профила си с никнейм Letiashtata Kozilla Erato.

Taзи сутрин жената успокои приятелите си, че се чувства добре и - вероятно противно на очакваното - не обвини полицията за проявена агресия:

Добро утро. Няколко неща.
1. Всичко е наред. Имам няколко залепени места, но съм си на работа и краката ме болят повече от главата
2. В разрез с общото мнение, полицията беше там за да си свърши работата. Ако някой е очаквал, че ще се дуелира с карамфили, да си беше седял вкъщи. Полицията бие и това е навсякъде. За това й се плаща.
3. Орешарски, love, GIVE IT UP!, пише Letiashtata Kozilla Erato.

Има и втора публикация, адресирана към Бойко Борисов и коментара му, че не може "вече 40 дни хората да протестират под прозорците на правителството и парламента, и управляващите да не им обръщат внимание" и че с" с полицейски щитове и палки не се прави демокрация и политика."

И, Боже, изпуснах най-важното!!! Ако Боко си въобразява, че ше яхне здрава девойка като мен, за да си направи жалък ПР, отсега да му кажа, че не е познал. Ако дойде на власт, ще го чакам на същото място по същото време. Досущ Миглена Ангелова, обръща се към Борисов пострадалата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!