Нова провокация: Сидеров поведе паралелен протест „срещу омразата“

23 юни 2013 в 18:35 7007 27

Митинг на Атака.
Митинг на Атака.

Стотици души тръгнаха на шествие на партия „Атака” в столицата, което приблизително съвпада по час с големия протест срещу правителството, който се събира за десети пореден ден.

Проявата на партията на Волен Сидеров е под наслов „Не на омразата”. Митингът се води от Сидеров, чиито изяви в дните на протеста всъщност са единствените явни изрази на омраза в него. "Шоуто на Волен", както станаха популярни изявите на лидера доведе до призива #ignorevolen - протестиращите и медиите да не обръщат внимание на Сидеров.

Шествието тръгна от централата на партията на ул. „Врабча” в столицата, ще премине по ул. „Московска” и ще достигне до паметника на Васил Левски.

"София през последните седмици е залята от агресия, партия "Атака" се изразява против тази агресия. Искам да покажа на българското общество, че ние сме здравомислеща политическа партия", заяви лидерът на "Атака" в началото на митинга. Сидеров държи лозунг, който гласи - "България не иска омраза и агресия, а икономически ръст и по-високи доходи".

"Днешният митинг е под наслов "Не на омразата", защото сме свиделите на бликаща омраза от площад „Зависимост" и хора, които твърдят, че протестират мирно, раждат агресия", заяви Сидеров. Той посочи, че партия „Атака” е пример за гражданска отговорност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!