Бисериte от 11-ото Национално събрание на ДСБ

Елица Мартинова 23 юни 2013 в 13:39 8095 25

ДСБ
ДСБ

Събитието на 23 юни безспорно бе 11-ото Национално събрание на ДСБ, на което тъмносините избират ново ръководство. Това се наложи, след като на 13 май Иван Костов заяви, че се оттегля от лидерския пост заради неуспеха на ДСБ на изборите. Експремирът номинира за мястото си Радан Кънев и тази кандидатура предизвика остра реакция сред някои от делегатите. Разгорещеният дебат по темата роди редица бисери:

"Може да сме съкровища, но ако сме заровени, никой няма да го разбере".

"Моята партия не е партията на "The Hobbit". Ако той ви води, ще ви заведе само в блатото на птеродактилите" - Любомир Вучков по адрес на Радан Кънев.

"БСП трябва да падне, Картаген трябва да бъде разрушен. Напоследък чувам, че протестиращите били красиви и толерантни. Да, красиви са, но преди всичко са гневни. Това не е юлски фест "София рисува демокрацията", това е гневен протест" - проф. Калин Янакиев за протестите и кабинета "Орешарски".

"Ако трябва да цитирам Яворов в политиката, то ще бъде със следното: Дий, воле, дий. И волът си ти, Иване, братко. Имаш още много да ореш по политическите ниви" - Светослав Малинов.

"Днес има много щастливи дни за ДСБ. На улицата излязоха много млади, красиви и интелигентни хора - това си е ДСБ-арската същност" - Веселин Методиев за протестите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!