Кадри от разправията на Сидеров с протестиращи

Елица Мартинова 17 юни 2013 в 07:47 47307 66

Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

 

В неделя вечер, след като изчака протестиращите да се разотидат, лидерът на партия „Атака“, придружен от свои поддръжници, отиде пред сградата на парламента, за да се саморазправи с демонстрантите

Първоначално националистите се спречкаха с екипи на телевизия „Канал 3“, които срещнаха пред партийната си централа на ул. „Г. С. Раковски“.

Сидеров обвини репортерите на Сашо Диков, че са повели умишлено протест срещу „Атака“. След разправията пред централата националистите се насочиха към сградата на парламента, където имаше още един екип на "Канал 3". Част от агитката на Сидеров предложи да преобърнат микробуса, в който беше техниката на телевизията.

След това групата се премести пред паметника на Цар Освободител, където влезе в конфликт и с останалите от протеста хора.

"Викахте пред наща централа, кажете сега, каквото имате да ни казвате", призова Сидеров уверено, заради подкрепата от съмишлениците си.

Волен и приближените му попитаха останалата шепа протестиращи кой им е платил, за да излязат на площада.

"Кажете за Пашата, който сега ви плаща парички, за да излезете тук", каза Сидеров и допълни в не особено сдържано "к*рви на Бойко".

Малко по-късно Сидеров проби загражденията на полицията пред парламента. Той поиска обяснения от полицаите защо не са задържали хулиганите и провокаторите, които нападнали него и атакистите пред централата на партията.

Видео от разправията беше разпространено из социалните мрежи още снощи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!