PR-ката на Доган поема културата

13 юни 2013 в 19:40 8007 10

Велислава Кръстева
Велислава Кръстева

Новият заместник-министър на културата Велислава Кръстева 9 години ръководеше звено „Връзки с обществеността и пресцентър” на Движението за права и свободи.

Кръстева е завършила Нов български университет - като магистър по „Политология”, има бакалавърска степен по икономика и управление в социално-културната сфера от Югозападния университет „Неофит Рилски”. През 2004 г. е назначена за шеф на пресцентъра на ДПС.

Във вече несъществуващия вестник "Експрес" Кръстева имаше авторска колонка  "Сексът и властта".

Работила е и като говорител и член на Централна избирателна комисия за местни избори, и като редактор в „Монитор”, „Стандарт”, Дарик радио.

В периода март 1999 – август 2001 г. заема длъжността на главен съветник в 38-мо Народно събрание.

През февруари тези година Кръстева публикува в блога си пост със заглавие “Quo vadis, Трифонов”, провокирано от гостуването Метин Ехимехмедов в “Шоуто на Слави” (Метин е брат на нападателя на Ахмед Доган Октай Енимехмедов и в предаването прочете писмо, написано от Октай до тв водещия).

Обръщението на Кръстева завършва многозначително: “И от сега си знам, че трябва да очаквам отново, в някоя късна вечер да ми позвъниш и да ми кажеш, че е много важно да се чуеш с Ахмед. Няма да ти вдигна, Дълъг”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!