Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Министър Трайков и негов заместник си "поиграха" на инспектори

Юлиан Христов 12 февруари 2012 в 15:10 1784 1

Трайчо Трайков
Трайчо Трайков

В социалната мрежа се появи снимка, илюстрираща начина, по който министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков инспектира поверените на ведомството му язовири.

От кадъра се вижда как той и неговият заместник Делян Добрев се забавляват в момент, в който Трайков хвърля снежна топка. „Докато проверяваха проблемните язовири, икономическият министър Трайчо Трайков и заместникът му Делян Добрев си поиграха като деца, замеряйки се със снежни топки“, пише Кирил Кирилов, който е разпространил снимката от своя профил във Facebook.

Изключително бързо под снимката се събраха достатъчно критични и негативни коментари.

„В израз на съпричастност към пострадалите българи или - има причина да се усвояват средства“ Daniela Dimitrova.

„Само да не правеха толкова поразии... няма лошо в снимката и че са си "поиграли"... само да си играят навън, а не - докато управляват България!“, Е следващият коментар от Gery Nikolova.

Друг потребител в мрежата отбелязва: „Ами веселба си е, техните къщи не са под водата, не техните близки са издавени, язовирът зад гърба им не се е пропукал да ги отнесе, пратили са ги в командировчица, поводи за веселба- бол.“

„Тук да не замерят стените на язовирите, за да проверят здравината им? Няма да се учудя, ако е така и идеята е на началнико им!“, пита Веселин Драков.

В коментарите се намесва Marian Sto ヅ, според когото снимката е фалшификат. Той обяснява, че не защитава правителството и ГЕРБ, но според него не трябва да се вярва на подобни провокации. "Не стига всичките беди, а и изфабрикувани лъжи! Не защитавам ГЕРБ! Реално защитавам правдата!", казва Marian Sto ヅ.

Човек като се забавлява, не значи че е дете...и големите имат право на забавления и спорт, а не само на работа-трупане на капитал. Лошото е че точно като трябва да поработят малко, тия пак си играят, казва Mihail Tsveov.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови