Кънчо Стойчев: ГЕРБ са способни да предизвикат гражданска война

Георги Савчев 11 май 2013 в 20:18 5659 14

Кънчо Стойчев. Снимка: БГНЕС
Кънчо Стойчев. Снимка: БГНЕС

Става дума за най-тежкото престъпление срещу републиката: опит за държавен преврат. На върха на държавата има престъпна група, мафия, която е способна да предизвика дори и гражданска война, но не и да напусне властта. Тези хора са на път да заработят доживотни присъди, заяви пред OFFNews Кънчо Стойчев от ББСС Галъп интернешънъл.

350 000 фалшиви бюлетини са 24-25 мандата в парламента. Но ние не сме сигурни дали това са единствените бюлетини, не е ясно колко бюлетини са раздали, каза Стойчев.

Това, което чета от съобщението на прокуратурата – всъщност МВР е от другата страна, от страната на мафията. ДАНС действа срещу МВР, за да осуети държавен преврат. Продължавам да твърдя, че държава член на ЕС и НАТО, управлявана от мафия, е заплаха за националната сигурност на Европа и САЩ, заяви социологът.

С това действие се потвърждава, че президентските избори бяха фалшифицирани. Президентските избори бяха спечелени от Калфин. Имаме сериозни съмнения и за местните избори, каза Стойчев.

Преди няколко дни ГЕРБ е разпространил информация сред своето ръководство и активисти, че са провели тяхно социологическо изследване, което посочва, че те ще имат 1 600 000 гласа и че РЗС ще бъде в парламента. Те са информирали своите структури, че ще имат абсолютно мнозинство, така че всички да бъдат държани в страх. Тази манипулация е била необходима, за да не се допусне разстройване на вътрешната организация, съобщи социологът.

ГЕРБ няма управлява, каквото ще да стане – ако ще да се отиде на открити граждански сблъсъци и граждански конфликт. ГЕРБ не съществува, ГЕРБ е загубил. България върви или към извънредно положение, или към операция „Чисти ръце“, а най-вероятно и към двете, коментира Кънчо Стойчев от ББСС Галъп интернешънъл.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews