Яйца летят по гербаджия, чаши - по Бареков (видео)

Юлиан Христов 07 май 2013 в 19:35 17908 18

Яйца полетяха по кандидат-депутата на ГЕРБ Доброслав Димитров
Яйца полетяха по кандидат-депутата на ГЕРБ Доброслав Димитров

Яйца полетяха по кандидат-депутата на ГЕРБ Доброслав Димитров на сцената на предаването "България избира" на площад "Александър Невски".

Димитров, който е създател и собственик на играта "Империя Онлайн", приклекна зад банката на сцената.

Едно от яйцата обаче го улучи в лицето и той слезе от трибуната под възгласите на хората "Довиждане".

Бившият депутат и настоящ кандидат-депутат Димитров се ядоса и с думите "Ти нормален ли си, бе!" хвърли в краката на водещия от TV7 Николай Бареков  порцеланова чаша.

"Ненормален съм и капут, ако това е цената да застана на ваша страна", заяви Бареков на множеството от хора. 

Бареков каза на гражданите, че за хала им са виновни "тези, които говорят за манафи, педали и капути".

Още днес ще подам сигнал до МВР и до прокуратурата. До дупка ще го съдя, закани се журналистът на кандидат-депутата от ГЕРБ.

Оказа се, че парче от порцелановата чаша, с която представителят на ГЕРБ замери Николай Бареков, е паднало на паветата до тригодишно момченце, дошло на площада с баба си.

До ескалацията на страстите се стигна, след като неколкократно водещият на кампанията Николай Бареков призоваваше към спокойствие и уталожване на емоциите между партийните агитки и гражданските движения. 

По-рано симпатизантите на ГЕРБ напуснаха площада, след като, по думите на Димитров, имало опит един от тях да бъде ударен.

Бареков твърди, че полицията в София е отказала да охранява обществения ред по време на последното преди изборите живо предаване от турнето "България избира" на TV7 и NEWS7, въпреки че ръководството на медията се е обърнало за съдействие към СДВР.

Той подчерта, че столицата е единственият от над 20-те града, където телевизионният екип е получил отказ от органите на реда.

Час след хвърлените яйца по кандидат-депутата Доброслав Димитров в предаването "България избира” , от ГЕРБ излязоха с извънредна позиция:

Жалко, защото години наред „свободният“ журналист има претенцията да говори свободно. Пропагандата и манипулацията са любим похват на „свободния“ журналист, както се вижда освободен от няколко медии. А както се вижда и днес, освободен и от всякакви скрупули. Ще оставим на съвестта му дали е свободен или не, заявяват от ГЕРБ.

Бившият шеф на външната комисия в парламента Доброслав Димитров е роден на 4 февруари 1978 г. в Плевен Завършил е бизнес администрация, специалност “Финанси”, в University of Central, Оклахома, САЩ. Създател е на софтуерното студио "Империя Онлайн".

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!