Цветанов за скандала със СРС: "Нямам нищо общо"

Николаос Цитиридис 27 април 2013 в 10:41 2893 2

Бившият вътрешен министър отрече да има каквато и да било връзка със СРС-тата на Борисов, Найденов и Кокинов, публикувани вчера.

В предаването на Люба Кулезич по Нова ТВ, Цветанов заяви, че тези постоянни удари по ГЕРБ са заради това, че другите партии нямат своя политическа платформа.

„Удрят ме, защото през цялото време съм се борил с тежката организирана престъпност”, каза още Цветанов в предаването.

Според бившия вътрешен министър, някой "дирижира" всичко това. По негови подозрения Алексей Петров и Емил Димитров- Фаса са земесени в скандала.

„Знаете за определени срещи между Миро Найденов и Алексей Петров, които излязоха в скандала. Доколкото знам, имало е среща и с Емил Димитров, където може би са планирали следващите си действия”, заяви още Цветанов.

По думите на втория в ГЕРБ, целта на другите партии и в частност на БСП е да няма втори мандат на Борисов. "Ако управляваме още четири години, БСП ще се разпаднат. Там проблеми ще започнат след изборите".

В предаването, Цветанов още веднъж потвърди думите си относно Станимир Флоров и разслседването срещу него. Бившия вътрешен министър заяви, че щом директорът на ГДБОП е атакуван по този начин, значи си е свършил работата добре.

„Най-големият проблем в момента е, че се създаде институционално недоверие. Аз съм убеден, че и прокуратурата, и МВР са в много деликатна ситуация, а бяхме екип през последните четири години”, каза още бившият министър.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!