Бойко: Вярвам на Цветанов, закле се в децата си

Елица Мартинова 25 април 2013 в 13:30 6774 30

Бойко Борисов и Цветан Цветанов на Националната конференция на ГЕРБ. Снимка: ГЕРБ
TOOLIGHT

„Няма да искам оставката на Цветан Цветанов“, обяви в Златоград лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. Той бе категоричен, че вярва в невинността на бившия вицепремиер, защото Цветанов се е заклел в живота на децата си.

Въпреки сутрешните обвинения на Мирослав Найденов, според когото Цветанов е подслушвал всички министри в кабинета на ГЕРБ, Борисов остава твърдо зад шефа на партийния предизборен щаб.

Борисов отново изтъкна, че Цветанов е моторът на ГЕРБ и е незаменим кадър в партийните редици.

„Моля се всички, които толкова настоятелно искат да отстранят Цветан Цветанов, да се стегнат и аз съм убеден, че всичко ще излезе наяве. Ние заставаме зад главния прокурор Сотир Цацаров, защото аз му вярвам“, допълни бившият премиер.

В коментар по обвиненията на бившия земеделски министър Борисов заяви: Няма ненаказано добро и подчерта, че Найденов е бил кадрова грешка на Цветанов.

„Най-малко Миро може да се оплаква от Цветан Цветанов. Той винаги е имал неговата подкрепа. Миро да излезе и да се закълне, че при мен е идвал с тази информация, че Цветанов ме е подслушвал мен, както и останалите министри от кабинета“, призова Бойко Борисов.

Бившият премиер е убеден в невинността на зам.-председателя на ГЕРБ, защото Цветанов лично се е заклел в живота на децата си, че не лъже.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!